teachersalwa عضو برونزى
عدد الرسائل : 401 تاريخ التسجيل : 05/06/2007
| موضوع: الملوخيه الخضراء 21/6/2007, 2:21 pm | |
| نص كيلو ملوخية تقطفيها من العيدان ثم تحطيها فى مصفاة و تغسليها كويس جدا لحد ما الطين كله ينزل و تبقى المياة نضيفة افرشى جرنال فى الهواء و افرشيها علية لحد ماتنشف بس ابقى قلبيها بايدك و بعدين تخرطيها بالمخرطة ناعم . +2 كوب شوربة خضاراو حتى ماجى خضار(2مكعب) ثوم مهروس _ كزبرة ناعمه_ ملح الطريقة: اغلى الشوربة كويس جدا (ابقى اظبطى الملح) ثم خدى منها ملعقتين فى طبق صغير و الملوخية المخرطة و قلبيهم جامد لحد ما الملوخية تفك ثم حطيها مع باقى لشوربة على النار والنار مش عالية فى طاسة صغيرة حطى ملعقة سمن اما تسيح حطى الثوم المهروس حوالى ملعقة كبيرة لما يصفر حطى الكزبرة حوالى نص ملعقة كبيرة مليانة يادوب تقليبة و روحى طشاهم على الملوخية تقليبة واحدة و اطفى النار وغطيها وخيه | |
|
الله يرعانى خادم الجميع
عدد الرسائل : 1412 Localisation : فى قلب يسوع تاريخ التسجيل : 04/06/2007
| موضوع: رد: الملوخيه الخضراء 21/6/2007, 4:12 pm | |
| شكرا سلوى للملوخيه الممتازه تسلم ايديكى يا جميل | |
|
teachersalwa عضو برونزى
عدد الرسائل : 401 تاريخ التسجيل : 05/06/2007
| موضوع: رد: الملوخيه الخضراء 9/7/2007, 6:40 pm | |
| اتمنى تعجبك يا سامى وبالهنا والشفا | |
|
bebo عضو ذهبى
عدد الرسائل : 800 تاريخ التسجيل : 19/07/2007
| موضوع: رد: الملوخيه الخضراء 4/8/2007, 3:47 pm | |
| على فكره يا اخت سلوى انا فى الكويت بعمل الملوخيه ولما اعمل التومه واحطها على الملوخيه لازم اشهق لوره عشان طعمها يبقه حلو جربيها وانتى تشوفى الرب يبارك حياتك | |
|